Въпроси

blank-sign-question

КОГА Е НЕОБХОДИМО ОГЛЕД ЗА ПРЕСТОЯЩОТО ВИ ПРЕМЕСТВАНЕ ?

Огледът е необходим при по-големи премествания, когато трудно може да се определи броят хамали и часовете, за             които са необходими . В нашата фирма тази услуга е напълно БЕЗПЛАТНА.

РАЗПОЛАГАТЕ ЛИ С КАМИОН С ПАДАЩ БОРД (ПЛАТФОРМИ ЗА ПОВДИГАНЕ) ЗА ГОЛЕМИ И ТЕЖКИ ПРЕДМЕТИ ?

Да ! Разполагаме с добре оборудвани камиони необходими за преместването на големи и тежки предмети.

 

КАКВИ СА РАЗМЕРИТЕ НА КАМИОНИТЕ И БУСОВЕТЕ ВИ ?

Фирмата ЛУКС разполага с бусове и камиони до 5 тона пригодени за хамалски услуги с размери на товарните помещения от 4.20 м. дължина х 2.10 м. ширина и 2.10 м. височина, което прави 20 кв. м.. Товарните помещения са затворени.

КАК СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОИ МЕБЕЛИ ДА СЕ РАЗГЛОБЯВАТ (ДЕМОНТИРАТ) ?

При посещението от страна на наш представител на адреса при правене на огледа се определя кои са проблемните за пренасяне на мебели от хамали, които са особено големи за да могат да се поберат в асансьора или да се свалят по стълби, да се вкарат в превозващия камион . Определя се при договарянето с клиента дали този демонтаж ще бъде направен от страна на нашите специалисти или ще бъде негов ангажимент.

 

КАКВИ СА СЛУЖИТЕЛИТЕ ВИ В ФИРМАТА ?

Главно студенти назначени на трудови договори, като хамали и шофьори.С дълъг опит в услугите, които предлагаме. Нашите служители са интелигентни и много добре физически способни да се справят със всичко.