Преместване на дома

Преместване на дома 

 

Преместването от едно жилище в друго е свързано с радостни вълнения, но и с досадата, че трябва да отделите време, да опаковатеremoval-company-abroad вещите си, да ги пренасяте и разопаковате.

Запазете хубавите емоции, а всичко останало поверете на професионалисти. Какви са предимствата от преместване на дома с фирма „Хамали лукс“?

Спестявате време. Наш екип ще опакова мебелите, ще ги натовари в подходящ по размер бус и ще ги разтовари в новото ви жилище.

Не рискувате да счупите или повредите мебелите. Ние сме професионалисти. Знаем как да опаковаме мебелите и вещите така, че да останат непокътнати по време на преместването.

Избягвате неприятните изненади. Тесни врати, коридори и стълбища могат да ви създадат доста проблеми, ако се хванете сами с преместване на дома. Нашите хамали ще дойдат на предварителен оглед и ще преценят как най-бързо, сигурно и лесно да изнесат всичко.

Разполагаме с отличен автопарк с товарни автомобили, специалисти сме в преместване на дома и работим коректно и бързо. Обадете ни се.