Статии

0000000000000000       Защо да вярваме на новите

                           хамали

До днес много хора хранеха съмнения, че при наем на хамалски услуги могат да претърпят крах с имуществото си. В тези сценарии влизаха възможни кражби, небрежно отношение към имуществото и други негативни неща. Спокойно можем да кажем, че сред професионалните хамали от фирма ХАМАЛИ ЛУКС риска от злоупотреби с вашата движима собственост                          е сведен до минимум.

Времето за професионализъм при извършване на хамалски услуги включващи транспорт, опаковъчни действия и други настъпи и поради този факт ние ХАМАЛИ ЛУКС  предлагаме качествена услуга.

Наем на хамали от можете да направите по всяко време посещавайки страниците на партньорите ни. Понеже сме се ангажирали в тясно сътудничество в полза на обществото ние предлагаме онези услуги по преместване  включващи уникални действия и обработка на товари във всеки един момент. Пазарни артикули, имущество от дома и офиса и строителни материали са само част от нещата, които можем да преместите и превозите с наша помощ от екипа на ХАМАЛИ ЛУКС .

Уцелете вярната посока като използвате нашият сайт за http://www.hamali-lux.com . Както можете да се уверите от горните редове на днешната публикация ние сме тук ХАМАЛИ ЛУКС  пред вас за да ви подадем ръка . Ще я приемете ли или не е въпрос на самостоятелна оценка.

Желаем ви всичко най-хубаво от Екипа на ХАМАЛИ ЛУКС.

                                            packers-movers

   Има ли полза от професионални хамали

 

Въпроса е с предизвестен отговор но все пак ще поразсъждаваме върху него тъй като сме ставали свидетели на спорове и слаба компетентност на определени места за това какво толкова различно предлагат професионалните хамали в фирма ХАМАЛИ ЛУКС от обикновенните такива, които можем да срещнем почти навсякъде. Макар и вече писали в сайта http://www.hamali-lux.com  за разликата между професионалният товаро-разтоварен труд и аматьорският такъв сме длъжни да затвърдим становището, че изпълнението на хамалски услуги изисква качествен персонал и добра материална база, която ние предлагаме в ХАМАЛИ ЛУКС.

Абстрахирайте се от това, че даваме пример с нашите партньори по преместване но ще ви кажем какво могат да ви предложат те и мнозина други специалисти в оперирането с движимото ви имущество.

Основно професионалистите наричани от мнозина хамали работят по начин, който гарантира здравината на пренасяните материали тоест вие сте напълно сигурни, че нищо няма да се счупи, деформира и повреди. Това става като се прибавят опции като опаковане с подходящи материали, маниер на работа, взимане на всички важни мерки за транспортиране, монтажи и демонтаж на елементи и други.

На аматьорско ниво хамалина е човека, който просто пренася  вашите вещи и ценности но той не дава гаранция за евентуални неприятности като например скъсване на опаковки, одраскване на техника, нараняване на мебелировка и прочие. От всичко това проличава, че има само едни хамали и тях можете да търсите сред известните фирми в бранша хамали една от тях сме ние ХАМАЛИ ЛУКС.

Всичко останало свързано със същността на темата хамалски услуги зависи от компанията, с която работите. Съветът ни е подбирайте внимателно за да получите очакваните резултати срещу инвестираните в физически труд пари. Полза има и смятаме, че вие имате наблюдения и можете сами да прецените каква е тя. За всичко останало четете в следващите ни публикации, надяваме се да ви е интересно и да ни посетите отново. Желаем ви всичко най-хубаво от Екипа на ХАМАЛИ ЛУКС.

 

 

movers

Хамали всеки работен ден


За разлика от много други професии ние работещите като хамали се трудим дори и през почивните дни. Принципно фирмата  ХАМАЛИ ЛУКС, за която извършваме трудова дейност е на разположение в работната седмица но пък когато Ви се налага ние можем да реализираме вашето преместване и през уикенда.
Така хамалската професия засвидетелства тиражираното понятие, че ние сме силни като работници и можем да покажем и дадем много на обществото.
Преглеждаме заявките ви според тяхната спешност и прилагаме динамични действия по ХАМАЛИ ЛУКС  на имущество за цялата страна и дори ще отправим товарите ви за старият континент при постъпила поръчка.

Не е много лесно сами хора да преместят имущество но заради това ни има нас ХАМАЛИ ЛУКС. Идваме на вашите адреси за да помогнем с всичко, което можем включвайки специализирани товаро-разтоварни подходи, които обединяват транспортни и опаковъчни опции. Новините идващи от професионалното израстване на хамалите в страната са добри и този факт е изпитан и с оценката, която поставяме на нашите партньори в бранша.
Можем много, даваме много и искаме малко за да отговорим на очакванията ви в израстването на ниво товаро-разтоварачи за България.

Какво ще предложим с времето може да четете в сайта ни http://www.hamali-lux.com . Вашите мнения са много ценни за нас от фирма ХАМАЛИ ЛУКС , клиентите са от изключителна важност за да подобрим още повече техническото си състояние закупувайки товарни коли и камиони, които да Ви помагат с тежките материали.
Уважаеми читатели очакваме ви отново на адреса ни http://www.hamali-lux.com за  преместване и транспортни услуги.

Желаем ви всичко най-хубаво от Екипа на ХАМАЛИ ЛУКС.