Услуги и Предимства

Нашите Услуги

Управляваме сложни проекти за преместване и съветваме нашите клиенти за най-добрата стратегия за намаляване на общите разходи. MLUX непрекъснато се адаптира и привежда в съответствие с пазара, на който работи.

Преместване и Хамали. Ние непрекъснато рационализираме процесите си чрез технологичен напредък, за да направим Вашието преместване неусетно и без стрес.

Нашата Мисия

Нашата мисия е да доставяме отлични услуги за преместване по целия свят, независимо дали се премествате от България до Франция или Русия.

Нашият бизнес е структуриран така, че да управлява целия процес по преместването от една централна точка за контакт и да предоставя на нашите служители и клиенти (както физически лица, така и организации) необходимите инструменти за постигане на това последователно.

Консултиране и Планиране

Добре осъзнати за вашите нужди за конфиденциалност, ние можем да предоставим договорна клауза за поверителност за всички наши служители, ако е необходимо. Нашият екипаж е посветен да опакова и разопакова вашите стоки с най-голяма грижа и внимание.

Опаковане и Етикиране

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма: офис мебели, електронни устройства, лабораторно оборудване или фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване.

Монтаж и Демонтаж

Ние поставяме всичко на място, за да сведем до минимум нарушаването на собствеността и комфорта ви по време на преместването. За да повишим ефективността на екипа си, ние обозначаваме всички кутии и артикули на сайта, за да позволим на нашите екипи бързо да идентифицират какво се транспортира и къде трябва да бъде поставено.

Хамалски услуги: Професионалисти с индивидуален подход и комуникация

Ако искате безупречно преместване, не се колебайте и ни пишете: е- mail: movers.lux@gmail.com

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Преместване и Хамали

References

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за Преместване и Хамали. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени Преместване и Хамали и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на преместването и хамалски услуги.

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. Хамалски услуги.

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Преместване и Хамали

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Преместване и Хамали.

Международно Преместване

Предлагаме преместване във всяка точка на света и изготвяне на нужните документи за страни извън Европейския Съюз. Ние подгодвяме предварително служителите си за всеки аспект от вашетпо преместване, изясняваме всички въпроси и притеснения,  които персоналът може да има, както и вашите очаквания, за да уверим че ще задоволим нуждите ви.

Хамалски Услуги: Бързо и Лесно

Екипите на фирма“Хамали ЛУКС“ са обучени за безпроблемното преместване на тежки и чупливи предмети.Независимо на кой етаж трябва да се свалят или качат. Разполагаме с подходящото оборудване зависимо от индивуалното преместване. Предлагаме товаро – разтоварна дейност на камиони и контейнери прецизно разпределяне на стоката. Имаме голям опит в преместването на каси, банкомати, пиана, рояли и други тежки предмети.

Транспортни Услуги и Логистика

Фирма Хамали ЛУКС разполага с нужния лиценз за „Международен Автомобилен Превоз на товари за чужда сметка или срещу възнаграждение“. Предоставяме всякакъв вид транспортни средстви, които са необходими за всяко едно индивидуално преместване.Изготвяме нужните документи и застраховки при извършване на транспортната услуга.

1,790+

Успешни Премествания

1 200 000+

Изминати Километри

24/7

Консултация и Преместване

3.500

Доволни Клиенти