Често пъти изборът на фирма за преместване може да бъде объркващ. Изборът на случаен принцип не е добро решение, защото в крайна сметка търсите професионалисти, които са надеждни, компетентни, опитни и достъпни.

Единственият логичен избор за начало е сравняване на фирмите за преместване. Всъщност сравняването на хамалите е задължителна задача, защото само чрез добър сравнителен анализ ще можете да намерите най-добрата фирма.

Следвайте тези 5 стъпки за сравняването:

Стъпка №1 Сравняване на офертите

Първата стъпка за сравняване на професионалните хамалски услуги е да поискате от тях точна тарифа за разходите. Разбира се, това няма как да стане по телефона или по e mail, защото всяко пренасяне има своите индивидуални особености.  Обикновено става след оглед от страна на фирмата за пренасяне, на всички вещи подлежащи на преместване, както и на евентуалните трудности които биха се отразили на цената.

Обърнете внимание, че единственият начин, по който можете да сравните конкретните тарифи на компаниите, е да провеждате тези вътрешни проучвания, при които се издават точни оценки на разходите. Опитни експерти по преместването – представители на съответните компании – ще посетят дома ви в удобен за двете страни ден и час.

Експертите ще огледат всички предмети, обект на преместването, особено такива, които изискват специални грижи за опаковане и обезопасяване – големи мебели, антични мебели, пиана и т.н. Освен това, те ще се опитат да предвидят потенциалните проблеми в деня на преместването, като дълги стълбища, неработещ асансьор, тесни стълбища, тесни коридори или най-често – малки врати.

Едва след като огледите приключат и държите в ръцете си няколко писмени оценки на разходите, вече можете да започнете да сравнявате различните оферти

Стъпка №2 Сравнете ставките на фирмите за преместване.

Да, факт е, че някои фирми са по-скъпи от други. Факт е и, че всеки се стреми да плати по-малко за пренасянето на вещите си, така, че често сравняването на фирми за пренасяне се ограничава до избора на по-евтината фирма.

Разбира се, цената винаги ще бъде един от решаващите фактори коя фирма да изберете. При преместване в рамките на населеното мясти, цената обикновено се изчислява на час. При преместване на дълги разстояния цената обикновено е фиксирана и зависи от разстоянието на преместване, общото тегло на артикулите за преместване, допълнителни услуги и други вторични фактори, формиращи цената.

Когато сравнявате тарифите на хамали, добре е да устоите на изкушението да иззберете бързо най-ниската оферта. Вашият сравнителен анализ далеч не е приключил.

Стъпка №3 Сравнете предлаганите от фирмите услуги

Когато сравнявате тарифите на фирми за пренасяне, е важно да разгледате по-подробно допълнителните услуги, които предлага всяка от тях в своите оценки. Не става въпрос само за крайната цена – а как е формирана тя. В крайна сметка искате най-доброто предложение за преместване, когато става въпрос за съотношението цена-услуги.

В писмената оферта от фирмата за преместване трябва да има изброени всички допълнителни услуги, които се включват. като опаковане, разопаковане, разглобяване и сглобяване на големи мебели, персонализиране на кутии, временно съхранение и сваляне на масивни предмети през прозорец или балкон.

Следва продължение…

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Фирма за преместване

References

Outgoing link

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за хамалски услуги. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на преместването и хамалски услуги.

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. Фирма за преместване.

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Фирма за преместване

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Фирма за преместване.

Изберете MLUX – hamali-lux За Вашето безпроблемно преместване. Преместване на офиси, преместване на дома и международно преместване.