Публикации и Новини

Премествне на офиса, Premestvane-na Ofis-MLUX

Преместване на офис – стъпка-по-стъпка

Ако фирмата Ви планира преместване в нов офис, със сигурност ще се стремите към минимални смущения в работния процес преди, и по време на преместването.

Малко преместване на офиса, MLUX-PremestvaneNaOfisa

Най-добрите начини да се справите с „малко преместване“ II Част

Преместване с малък камион под наем, товарен микробус или ремарке. Обикновено „малките премествания“ могат да се извършват чрез наемането на малък камион, товарен микробус или ремарке.

Малко преместване на дома, MLUX-PremestvaneNaDoma

Най-добрите начини да се справите с „малко преместване“

Не всяко преместване е голямо. Ако се местите в студентско общежитие, или новият Ви дом е през няколко къщи, може и да не Ви е нужна помощта на професионална фирма за преместване.

10 Причини да наемете професионална фирма за преместване

Избирайки професионални хамали при преместване, Вие избирате спокойствието и комфорта, като същевременно спестявате от ценното си време! Те притежават уменията и експертния опит, за да ви гарантират плавно и безпроблемно преместване.

Как да опаковаме книгите при преместване, MLUX-PremestvaneNaDoma-Knigi

Kакво „ТРЯБВА“ И „НЕ ТРЯБВА“ да правим, когато опаковаме книгите си за преместване в нов дом

Опаковането е особено важна задача по време на подготовката за преместване – то е не само най-отнемащото време занимание от списъка за преместване, но и условието, което може да гарантира безопасността на Вашите вещи, докато се пренасят от стария в новия Ви дом😊

Как да преместим хладилник, MLUX-PremestvaneNaDoma-Hladilnik

Как да преместим хладилника – съветите на професионалистите

Преместването на хладилната техника в нов дом е всичко друго, но не и лесно:) Всъщност много хора предпочитат да го оставят където си е и да си купят нов:)

Как да пренесем дома, MLUX-PremestvaneNaDoma-Rastenia

Как да пренесем растенията в новия си дом

Подготовката за Големият ден на преместването включва много повече от разхвърлянето на багажа по кутии, кашони и куфари, особено ако има и растения, които искате да пренесете в новия си дом.

Oпаковъчната хартия хамалски услуги

Опаковъчна хартия срещу аерофолио: И наградата за най-добър опаковъчен материал отива при……

Фирма за пренасяне на офиса, MLUX-Europe-Megdunarodno-PremestvaneNaOfisa-Hamali

5 стъпки за сравняване на фирми за преместване II Част

Стъпка 4: Сравняване на отзивите и коментарите от клиенти Често сравняването само на цените и услугите на различните фирми за пренасяне на офиса, може да не е достатъчно, за да определите най-подходящата за вас. Но дори и вече да сте почти сигурни в избора си, препоръчваме ви да следвате тази стъпка и да се поинтересувате […]

Фирма за преместване, Хамали, Хамалски Услуги и Преместване, Хамали и Преместване, Преместване и Хамали, Хамали София

5 стъпки за сравняване на фирми за преместване – I Част

Често пъти изборът на фирма за преместване може да бъде объркващ. Изборът на случаен принцип не е добро решение, защото в крайна сметка търсите професионалисти, които са надеждни, компетентни, опитни и достъпни.

Преместване на пиано, MLUX- Хамали и преместване

Как да преместим диван/пиано в 10 стъпки – II част

Стъпка 6: Съберете дружина приятели да ви помогнат да преместите пианото или дивана. Да преместите сам-самичък дивана е наистина лоша идея и може да доведе до всякакви инциденти😊 При всички случаи, Не се опитвайте да премествате пианото или дивана си без помощници – много е рисковано и опасно, дори с подходящата количка. Самото качване на диван […]

Преместване на Диван, MLUX

Как да преместиш дивана бързо и безопасно в 10 стъпки😊

Местенето на огромен и тежък диван в друг дом не звучи никак лесно и в повечето случаи наистина не е! Има редица задължителни стъпки, които да се свършат, за да преместите дивана бързо и, по-важното, безопасно.

Хамали и пренасяне, Хамали, Хамалски Услуги и Преместване, Хамали и Преместване, Преместване и Хамали, Хамали София

Пет причини защо да наемете професионална фирма за пренасяне

Хамали и пренасяне. Взели сте важното решение да се преместите – в друга къща, в друг град или в друга държава? Развълнувани сте от предстоящата промяна, от възможностите, от новия дом? Всичко това е прекрасно, но първо трябва да се заемете с уморителният и труден процес по пренасянето.

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Хамалски услуги

References

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за хамалски услуги. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на преместването и хамалски услуги.

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. Хамалски услуги.

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Хамалски услуги

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Хамалски услуги.

1,790+

Успешни Премествания

1 200 000+

Изминати Километри

24/7

Консултация и Преместване

3.500

Доволни Клиенти