Публикации и Новини

Фирма за пренасяне на офиса, MLUX-Europe-Megdunarodno-PremestvaneNaOfisa-Hamali

5 стъпки за сравняване на фирми за преместване II Част

Стъпка 4: Сравняване на отзивите и коментарите от клиенти Често сравняването само на цените и услугите на различните фирми за пренасяне на офиса, може да не е достатъчно, за да определите най-подходящата за вас. Но дори и вече да сте почти сигурни в избора си, препоръчваме ви да следвате тази стъпка и да се поинтересувате […]

Фирма за преместване, Хамали, Хамалски Услуги и Преместване, Хамали и Преместване, Преместване и Хамали, Хамали София

5 стъпки за сравняване на фирми за преместване – I Част

Често пъти изборът на фирма за преместване може да бъде объркващ. Изборът на случаен принцип не е добро решение, защото в крайна сметка търсите професионалисти, които са надеждни, компетентни, опитни и достъпни.

Преместване на пиано, MLUX- Хамали и преместване

Как да преместим диван/пиано в 10 стъпки – II част

Стъпка 6: Съберете дружина приятели да ви помогнат да преместите пианото или дивана. Да преместите сам-самичък дивана е наистина лоша идея и може да доведе до всякакви инциденти😊 При всички случаи, Не се опитвайте да премествате пианото или дивана си без помощници – много е рисковано и опасно, дори с подходящата количка. Самото качване на диван […]

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 3 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Хамалски услуги

References

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за хамалски услуги. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на преместването и хамалски услуги.

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. Хамалски услуги.

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения.

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Хамалски услуги

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Хамалски услуги.

1,790+

Успешни Премествания

1 200 000+

Изминати Километри

24/7

Консултация и Преместване

3.500

Доволни Клиенти