1. Преместване с малък камион под наем, товарен микробус или ремарке.

Обикновено „малките премествания“ могат да се извършват чрез наемането на малък камион, товарен микробус или ремарке.

Малките товарни коли под наем обикновено могат да се справят с преместване на домакинство с една, две спални. Наемането на ремаркета и товарни микробуси е идеален вариант и при преместване в студио или в студентско общежитие, защото при тях обикновено не се включва местене на обемни мебели. При наемане на камион, микробус или ремарке обикновено е възможно да се наеме и подвижна техника (товарна количка, ластици). Така преместването ще стане много по-лесно и бързо.

  1. Изпращане на артикулите поотделно

Местите се надалеч? Често, най-добрият начин да се справите с „малко“ преместване е да изпратите с доставка мебелите и кутиите с покъщнина до новия си дом. За по-малки по обем неща могат да се използват всички фирми за доставка, а за обемните вещи е добре да си потърсите партньори-доставчици като USPS, UPS или FedEx. Имайте предвид, че тези пощенски услуги често имат определени правила и ограничения за размера и теглото на артикулите, които могат да бъдат изпратени, така че е добре предварително да се запознаете с условията на избрания доставчик.

Какво да вземете предвид при преместването:

Преди да изберете метод за преместване на Вашите предмети, трябва да съобразите няколко важни неща. Те включват:

Състоянието и вида на вещите

Планирате ли да премествате стъклени сервизи, огледала или телевизори? Нуждаят ли се вещите Ви от специално внимание и обезопасяване? Ако е така, „хвърлянето“ на предмети в багажника, не е вариант. Вместо това помислете за наемането на професионалисти, които да помогнат в процеса на опаковане, изнасяне и товарене. Ако решите сами да се преместите, наемете подходящ камион с обезопасителни колани, за да предотвратите местенето на артикули по време на придвижването.

Срокът, който сте си определили за преместването

Много са малко преместванията, при които времето да не е ограничаващ фактор. А дори и малко преместване може да отнеме седмици, и дори месеци, за да се завърши. Ако разполагате с достатъчно време да приключите преместването и предпочитате да го правите поетапно, тогава използването на собствен транспорт или наемането на товарен микробус е логично решение. Ако, обаче преместването трябва да се завърши за ден или за уикенд, може да има по-голям смисъл да наемете специалисти, които да го направят.

Разстоянието на преместването

Колко надалеч се местите? Когато се премествате на далечно разстояние, е по-логично да  наемете професионални хамали, които да го направят бързо и „безболезнено“. Ако се местите наблизо, с по-малко багаж, може да се справите с помощта на собственият си автомобил или с наемането на специализиран камион.

Ще имате ли нужда от място за съхранение

Имате нужда от място за съхраняване на вещи преди, по време или след преместването? Наемането на малък подвижен контейнер е може би най-добрият Ви вариант. Тези контейнери са не само добър начин за преместване на вещите Ви, но и са чудесни за съхранение на багаж, докато стане възможно внасянето му в новия дом.

Времето и усилията, които сте готови да вложите

Разполагате ли с времето и енергията, за да се справите с „малко“ преместване, без помощта на професионалисти? Ако можете да се нагърбите с цялото носене и вдигане на тежки предмети сами, тогава наемането само на подходящо превозно средство не е лоша идея. Но, при условие, че не разполагате с време или физическа помощ от приятели, тогава най-ефикасното решение са професионалните хамали.

Бюджетът Ви

В крайна сметка това как ще се преместите зависи до голяма степен от това, което можете да си позволите. Тези, които искат да се преместят с минимално разходи, трябва да обмислят варианта да използват собствен транспорт или да наемат подходящ товарен камион. Тези с по-гъвкав бюджет могат да облекчат преместването си като наемат професионална фирма или  подвижен контейнер.

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Малко преместване на офиса

References

Outgoing link

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за хамалски услуги. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на преместването и хамалски услуги.

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. Малко преместване на офиса.

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Малко преместване на офиса

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Малко преместване на офиса

Изберете MLUX – hamali-lux За Вашето безпроблемно преместване. Преместване на офиси, преместване на дома и международно преместване.