В допълнение към картонените кутии, опаковъчната хартия и аерофолиото са опаковъчни консумативи, които са от ключово значение, за да сте сигурни, че вещите ви ще пристигнат непокътнати в новия ви дом.

Ясно е едно – успешното, безопасно пренасяне не е възможно без защитните качества на тези три основни опаковъчни материала.

За да стане съвсем ясно точно колко важни са за мисията – Опаковане и Пренасяне, вижте съревнованието Опаковъчна хартия срещу Аерофолио, за титлата НАЙ-ДОБЪР ОПАКОВЪЧЕН МАТЕРИАЛ

Кой ще вземе този приз? Прочетете и ще раберете:)

Опаковъчна хартия

Предимства от използването на опаковъчна хартия

Всъщност нейното върховенство сред опаковъчните материали и подложки може да се оспори единствено от аерофолиото – полиетиленовото фолио с въздушни мехурчета, което се използва предимно за защита на извънредно чупливи елементи чрез образуване на мека въздушна възглавничка около тях.

 • Мекота. Опаковъчната хартия е мека, което означава, че е нежна към повърхностите, с които влиза в контакт. Всъщност меката опаковъчна хартия е препоръчителният опаковъчен материал за най-деликатните вещи в дома ви, като например стъклени предмети, фин порцелан, произведения на изкуството и дори чувствителна електроника. Висококачествената опаковъчна хартия няма да надраска повърхностите или да ги увреди по друг начин, така че е напълно безопасно да се използва като начален слой защита.
 • Увива се плътно. Едно от големите предимства на опаковъчната хартия е,  че се увива плътно около предметите, като по този начин ги предпазва от прах, мръсотия, надраскване и дори влага. С други думи, тя създава плътни пластове, които предлагат максимална защита за вашите притежания.
 • Заема по-малко място. Опаковъчната хартия наистина заема много по-малко място в сравнение с други по-обемисти опаковки, като аерофолио, кърпи и различни дрехи. Само този факт ще ви позволи да съберете повече вещи в кутиите, и ще са ви нужни по-малко контейнери, за да се пренесете!
 • Силна.

  Един лист опаковъчна хартия изглежда тънък и не много издръжлив, но когато няколко листа се използват заедно, за да се направи твърд сноп около чуплив предмет, тогава общата сила на защитата се умножава, за да предложи изключителна устойчивост.

 • Чиста. Висококачествената опаковъчна хартия е без киселини и мастило, което означава, че няма да размаже или оцвети повърхностите на по-деликатните ви вещи. Вестниците, от друга страна, могат лесно да оставят неприятни петна от мастило върху ценните ви притежания, така че е за предпочитане ако решите да използвате вестници да е само като външен слой при опаковане или за запълване на кухини в кутиите.
 • Екологична. Чистата,бяла опаковъчна хартия може лесно да бъде рециклирана. Освен това, тя е биоразградима, което я прави много екологична.
 • Достъпна. Едно нещо, което дава предимство на опаковачната хартия пред аерофолиото, е нейната достъпност. Цената на един голям пакет чиста, без мастило опаковъчна хартия (200 листа) е около 10 долара.

Както можете да видите, опаковъчната хартия има редица големи предимства, които не могат да бъдат оспорени. Въпреки това хартията трудно може да се конкурира с тежката защита на най-близкия си съперник – Аерофолиото.

Понякога опаковъчната хартия може да бъде разкъсана, при предмети с по-остри ръбове. Освен това ефектът на възглавничка, създаден от въздушните мехурчета на аерофолиото, остава ненадминат, що се отнася до първичната защита.

Опаковъчна хартия: Кога да изберем опаковъчна хартия.

Нека да кажем няколко думи за това кога трябва да използвате опаковъчна хартия, така че вещите ви да останат добре защитени при преместването.

 • ИЗПОЛЗВАЙТЕ мека опаковъчна хартия като първоначален защитен слой при опаковане на деликатни вещи. Меката и бяла опаковъчна хартия ще гарантира, че повърхността им няма да се повреди по никакъв начин – с драскотини и петна.
 • ИЗПОЛЗВАЙТЕ опаковъчна хартия за защита на чупливи неща като кухненски чинии и съдове, стъклени съдове, различни кухненски предмети, включително ножове, предмети в рамки (картини, огледала и др.), стъклени предмети (плотове, мебелни рафтове, врати на шкафове и др.), деликатни фигурки, парчета мебели с покритие от дърво и дори книги, които са твърде ценни, за да бъдат просто прехвърлени в картон без допълнителна защита.
 • ИЗПОЛЗВАЙТЕ опаковъчна хартия за попълване на празнини в подвижни кутии с цел обездвижване на нещата, опаковани вътре. Разбира се, тук чудесна работа може да ви свършат и стари вестници.
 • ИЗПОЛЗВАЙТЕ смачкана опаковъчна хартия, за да се създаде мека възглавница в долната част на кутия, в който ще преместите изключително крехки предмети.

Следва продължение….

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Oпаковъчната хартия хамалски услуги

References

Outgoing link

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за хамалски услуги. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на Oпаковъчната хартия хамалски услуги

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. Oпаковъчната хартия хамалски услуги

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Oпаковъчната хартия хамалски услуги

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Фирма за пренасяне на офиса.

Изберете MLUX – hamali-lux За Вашето безпроблемно преместване. Преместване на офиси, преместване на дома и международно преместване.