Преместване на пиано, MLUX- Хамали и преместване

Стъпка 6: Съберете дружина приятели да ви помогнат да преместите пианото или дивана.

Преместване на пианоДа преместите сам-самичък дивана е наистина лоша идея и може да доведе до всякакви инциденти😊

При всички случаи, Не се опитвайте да премествате пианото или дивана си без помощници – много е рисковано и опасно, дори с подходящата количка. Самото качване на диван върху количка на колела, от сам човек е мисия, близка до невъзможното. 

Когато местите Голям диван, и най-малката помощ е от Голямо значение!

В повечето случаи се нуждаете поне от двама помагачи, за да преместите пианото или дивана безопасно, но при по-лек диван, може и един приятел да е достатъчен.

Разбира се, има и много по-лесен начин – ангажирайте опитна фирма за преместване на мебели, а вие наблюдавайте отстрани, без какъвто и да е риск от нараняване.

Ако, обаче, това не е вариант за вас, повикайте приятелите и не забравяйте бира за помощниците😊

Стъпка 7: Следвайте съветите за безопасност при преместване на диван.

При пренасяне на тежки мебели, безопастността трябва да бъде топ приоритет за всички участници. За да елиминирате риска от наранявания на носачите, или на дома ви, следвайте следните мерки:

  • Не местете пианото или дивана сам. Приятелите в нужда се познават😊Помолете за помощ!
  • Уверете се, че пътят до изхода е разчистен. Без каквито и да е пречки, като разхвърляни кутии и други. Опасни са и всички мокри, кални или мазни петна по пода.
  • Погрижете се домашните любимци да не се пречкат по пътя ви. Кучета, котки и малки деца е по-добре да си играят в отделна стая, далеч от местенето.
  • Облечете се подходящо за хамалската работа, която предстои. Обувките е важно да са удобни, затворени, с не хлъзгащи се подметки и подкрепящи глезена.

Стъпка 8: Поставете дивана върху количката за мебели.

Ако местоположението на дивана е някъде в центъра на стаята, приближете количката до него. Надигнете дивана, докато някой от помощниците постави количката под центъра му.

Ако, обаче, диванът стои до стената или между други мебели, и е трудно просто да го хванете и вдигнете, ще са ви нужни плъзгачи. Поставете ги под страните на дивана и го издърпайте внимателно, без сила и щети. След като го издърпате до по-широко място, продължете с количката.

Много внимавайте при вдигането на дивана, за да не си причините травми на гърба и кръста.

След поставянето на дивана върху количката, трябва да го закрепите здраво, за да стои стабилно и да не падне докато го местите. Използвайте въжета, за да го стабилизирате върху четириколката и използвайте всички свободни ръце да го придържат, докато го придвижвате.

Стъпка 9: Придвижвайте дивана предпазливо!

Едно от най-важните неща, когато изнасяте диван от вкъщи, е да го правите бавно, за да имате време за реакция, ако нещо се обърка. Ако въпреки измерването, което сте направили, все пак изпитате затруднения с прекарването му през вратата или коридора, пробвайте различни ъгли, опитайте се да го промушите с буране или махнете вратата, в краен случай😊

Как да изнесем дивана по стълбището?

Ако има стълби по вашият път към изхода, за съжаление количката няма да ви свърши работа и ще трябва да свалите дивана на ръце. Това е един от най-рискованите моменти от цялата операция по преместването. Ако имате късмет, може диванът да се побере в асансьора, но ако живеете на висок етаж и асансьорът не е вариант, то тогава е по-безопасно да повикате професионални хамали за тази част.😊

Когато и последните препятствия са преодоляни и диванът е достигнал до камиона, проверете внимателно дали рампата е суха и чиста. Изключително внимателно качете дивана на рампата. Затегнете го във вътрешността на камиона, така че да предотвратите всяко движение по време на транспортирането.

Стъпка 10: Ако се затрудните с пренасянето, обадете се на професионални хамали, преди да пострадате – вие, дивана или домът ви.

ЛЕСНО! БЕЗОПАСНО! БЪРЗО! Разбира се, най-добрият начин да пренесете диван до новия си дом, е да ангажирайте професионалистите да го свършат. В най-добрия случай, дори пръста няма да си мръднете.  Освен това, ако се местите в нов дом, е нужно да пренесете много повече от един диван, нали?! Освен тежки и обемни мебели, със сигурност има поне една средно голяма планина от кашони, кутии и други чупливи неща, които със сигурност няма да се поберат в колата😊

Професионалните хамали и фирми за преместване са едно наистина чудесно решение, тъй като, освен пренасянето и превоза, ще подредят всичко с много опит и грижа, така че да няма инциденти, нито с хората, нито с чашите😊

Колко би струвало някой да свърши тежката работа вместо вас? Цената зависи от редица ключови фактори, но най-добре е да повикате на място служител от избраната фирма, за да получите оферта! Надяваме се да сме ви били полезни!

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Преместване на пиано

References

Outgoing link

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за хамалски услуги. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на преместването и хамалски услуги.

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. Преместване на пиано.

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Преместване на пиано

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Преместване на пиано.

Изберете MLUX – hamali-lux За Вашето безпроблемно преместване. Преместване на офиси, преместване на дома и международно преместване.