Стъпка 4: Сравняване на отзивите и коментарите от клиенти

Често сравняването само на цените и услугите на различните фирми за пренасяне на офиса, може да не е достатъчно, за да определите най-подходящата за вас. Но дори и вече да сте почти сигурни в избора си, препоръчваме ви да следвате тази стъпка и да се поинтересувате какво клиентите смятат за различните фирми.

Най-добрите професионални фирми за пренасяне на офиса в бранша знаят колко важна е добрата репутация сред клиентите, с които работят.  Безупречната онлайн репутация води нови клиенти и съответно повече приходи. Затова една от главните им цели  е да предоставят висококачествени услуги на достъпни цени. Веднъж постигнали това, добрите отзиви и рейтингът им, ще започнат да се появяват в национални уебсайтове за подобни услуги.

 • Сравнете отзивите за различните фирми за пренасяне, като посетите най-доверените уебсайтове в страната, които предлагат отзиви и рейтинг за подобни фирми, Така ще сте наясно с оценките на реалните клиенти.

 • Намерете фирмите, които в момента проучвате, и първо, вижте общата им оценка (обикновено се показва в звезди от 1 до 5), след което прочетете няколко отзиви на клиенти, за да получите представа дали повечето хора са били доволни от услугите и. Ако не, какви са критиките, появяват ли се и в други отзиви?
 • Не се предоверявайте на отзивите от клиенти, защото част от тях ще са твърде позитивни, а други ще са твърде негативни. Използвайте ги само като ориентир, който да потвърди или отхвърли направения вече от Вас избор.

Стъпка 5: Сравнете надеждността и професионализма на фирмите за пренасяне на офиса.

Досега сравнихме тарифите за преместване и отзивите от клиенти на няколко фирми за преместване. И двете ще ви дадат ценна информация за това коя фирма би била по-добрият избор за вас.
Денят на самото преместване бързо приближава и е време за следващата стъпка – проверка на надеждността и нивото на професионализъм на отделните фирми за пренасяне на офиса.
 • Информация за лиценза. Сравнете правния статут на фирмите. По закон всички междудържавни превозвачи трябва да бъдат надлежно лицензирани от Министерството на транспорта.
 • Обърнете внимание на детайлите.

Преминаването по горните стъпки не ви гарантира, че ще имате ясен победител в търсенето на най-добрата фирма за преместване. В крайна сметка, тарифите вероятно ще бъдат твърде сходни, потребителските ревюта ще бъдат малко объркващи и неубедителни, а всички компании ще бъдат надлежно лицензирани. И сега какво?

Понякога изборът ви ще се определи от малките детайли, които се разбират чак при срещата Ви с конкретните фирми. За да сравните ефективно хамалите, ето някои въпроси, които трябва да си зададете:

 • Колко отзивчиви бяха хората от екипа при първоначалният контакт?

 • Проявиха ли са любезно, уважително и професионално отношение по време на огледът на място?
 • Отговориха ли са задоволително на всичките ви въпроси?
 • Предложиха ли са ви добра и обоснована цена за преместването?
 • Предложиха ли са ви отстъпка?
 • Предложиха ли ви всички допълнителни услуги, които изисква конкретното преместване?
 • Предлагат ли услуга по опаковане и включена ли е цената на кутиите в самата услуга?
 • Предложиха ли ви адекватна застраховка за ценните предмети?

Как да сравняваме фирми за преместване: още 3 неща, които е добре да знаете

Трябва да имате предвид 3 много важни неща, когато сравнявате фирмите за пренасяне на офиса във Вашия район:

1) личните препоръки за професионални хамалски услуги, предлагани от хора, на които можете да се доверите, имат много по-голямо значение от отзивите в сайтовете на фирмите.

2) Бъдете мнителни към твърде ниските тарифи, защото често те са сигнал за измама.

3) Доверете се на инстинкта си.

#1. Попитайте познатите си за препоръки.

Както беше споменато по-горе, четенето на коментари от други клиенти понякога може да се окаже подвеждащо и неубедително . По-добре е да попитате приятели, съседи или колеги, тоест конкретни хора, които познавате, и които може да имат опит с някоя от фирмите за преместване, които сравнявате. А може и да Ви препоръчат друга фирма, от която са доволни.

Разбира се, бихте могли и да използвате любимата си социална платформа, за да зададете “неустоимият” въпрос: “Може ли някой да ми препоръча добра фирма за преместване”:::::)))))

#2. Внимавайте с ниските тарифи.

Когато писмено сравнявате оценките на различните фирми за преместване, трябва да знаете, че понякога твърде ниската цена не е добър знак. Макар и рядко, възможно е да получите цена, която е доста по-ниска от останалите. В такъв случай се опитайте да откриете логично обяснение за тази голяма разлика. Ако не успеете, поискайте пояснение от самата фирма. Ако и тогава не получите яснота, по-добре стойте настрана от конкретната фирма, защото значително по-ниската цена, която не е обоснована, често може да е знак за измама.

#3. Доверете се на инстинктите си.

Въпреки труда, който сте си направили да сравнявате различните фирми за пренасяне на офиса, понякога накрая всичко се свежда до вслушване във Вашите инстинкти и избиране на фирмата, която усещате, че ще свърши по-добре работата по опаковането, преместването  и транспортирането на вещите Ви.

В този случай, просто се надявате инстинктът Ви да се окаже прав:)

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 4 reviews)
Excellent75%
Very good25%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Фирма за пренасяне на офиса

References

Outgoing link

„Хамали ЛУКС“ ЕООД е лицензирана фирма за хамалски услуги. Вътрешни и международни премествания, както и професионално извършване на монтажни дейности. Работим по световни стандарти, гарантиращи качествени хамалски услуги и че вашите вещи ще бъдат преместени безпроблемно до всяка точка на света.

За нас граници не съществуват в сферата на преместването и хамалски услуги.

Планираме всичко изключително внимателно. Демонтаж/Монтаж на мебели и уреди, опаковане, събиране ( хамалски услуги), превозване, окончателно доставяне и разопаковане. преместване на диван.

Държим най-вече на професионализма и качеството на услугите, които предлагаме: хамалски услуги и преместване.
Нашата цел е да Ви предложим максимално ефективни решения

Ние сме експерти в опаковането и преместването на активите на вашата фирма.

Фирма за пренасяне на офиса

Офис мебели,

Електронни устройства,

Лабораторно оборудване или Фабрично оборудване към новите ви помещения. Цялото електронно оборудване, като сървъри и модемни шкафове, се опаковат в специално проектирани кутии и се транспортират в превозни средства с пневматично окачване. Фирма за пренасяне на офиса.

Изберете MLUX – hamali-lux За Вашето безпроблемно преместване. Преместване на офиси, преместване на дома и международно преместване.